Äkta italiensk espresso-maskin

Kungen av kaffe är otvivelaktigt äkta italiensk espresso. Den svarta starka kaffebrygden gör du allra bäst med en italiensk espresso-maskin och när du väl har din espresso kan du av den göra en uppsjö olika delikata kaffedrinkar – eller dricka den precis som den är. En riktig espresso-maskin kan dessvärre kosta en hel del pengar, speciellt om du vill ha en i ditt café eller din restaurang där det finns extra höga krav. Men en maskin av den här typen kommer att betala sig i längden tack vare sin mångsidighet och det faktum att den kommer att användas så frekvent. Så har du en egen verksamhet så bör du verkligen investera i en espresso-maskin även om det innebär att se över övriga kostnader med hjälp av Zensum eller ta ett lån. Att använda maskinen är inte svårt – de flesta blir riktiga proffs-baristor på bara ett par försök.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kul att ni kikade in!

På den här bloggen skriver jag, Johanna, om mitt liv och mina tankar. Som ni nog förstår av namnet på min blogg så är mina stora intressen modern dans och att fika.

Kaffe är livets nektar enligt mig och dansen är vad som gör livet lyckligt!

Jag hoppas ni kikar in igen!

Recent Comments