Behöver er hjälp!

balong

Hej alla vänner!

Idag behöver jag verkligen er hjälp med att bestämma en sak. Hade ni uppskattat om ni fick i present att flyga luftballong? Jag kan för allt i världen inte riktigt bestämma mig för om det är en härlig sak att ge eller något .. tam? Så vad tycker ni? Jag har ju bestämt mig för att ge bort en upplevelse till en av mina närmsta vänner på jobbet som fyller år nästa vecka. Men jag vill ju inte att det ska bli något löjligt! Hon ska ju verkligen bli överraskad och glad över den, liksom! Samtidigt kändes det tråkigt att ge bort en middag eller något sånt i stan som det känns som om man kan göra när som helst. Detta är väl ändå speciellt nog? 

Jag hade i vilket fall som helst blivit glad för detta, men jag vet ju samtidigt att jag är ganska speciell när det gäller sånt här.

Så vad tycker ni, kära läsare? Kul idé eller ska jag leta efter något annat?

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published.