Café Charm i Sundsvall

Visst är det skönt att livet sakta återgår till det normala. Vi kommer att få leva med corona men det är skönt att ändå en slags vardag har infunnit sig. Fast jag ska erkänna att jag fortfarande backar två meter extra om någon hostar eller snörvlar. Jag har rest lite den här månaden och förra veckan var jag i Malmö för att diskutera privatjuridik och den här veckan är jag i Sundsvall för att dansa, Jag hamnar lite då och då i Sundsvall och ett av mina favoritcaféer ligger där. Caféet heter Charm och är en lokal kedja, så den finns på flera adresser i Sundsvall. Det finns två saker som gör att jag verkligen tycker om Café Charm. Det första är deras sopplunch, ni måste testa deras kräftsoppa! Det andra är deras blåbärsbakelse som påminner om en slags Budapeststubbe fast med blåbär och mycket fräschare.

Hand håller i blåbär
Par som dansar

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kul att ni kikade in!

På den här bloggen skriver jag, Johanna, om mitt liv och mina tankar. Som ni nog förstår av namnet på min blogg så är mina stora intressen modern dans och att fika.

Kaffe är livets nektar enligt mig och dansen är vad som gör livet lyckligt!

Jag hoppas ni kikar in igen!

Recent Comments