dance

 

Hej alla glada!

Vad roligt att ni har hittat in till just min blogg! Gudarna ska veta att det finns många bloggar i världen just nu. Jag som skriver här heter Johanna och är en dansbesatt kaffedrickare i mina bästa dagar. Jag jobbar som danslärare på en studio som ligger fem minuter hemifrån, och när jag inte jobbar så dricker jag gärna kaffe med vänner eller går ut och äter. Att få lov att jobba med mig stora passion var något som jag aldrig trodde skulle hända, då jag skadade mitt knä när jag var yngre och tävlingsdansade. Men efter jag slutat tycka synd om mig själv så tipsade mamma mig om att jag ju faktiskt borde bli lärare i just dans. Så det är jag idag, och trivs som fisken i vattnet. Jag lär ut många olika typer av dans, men det jag brinner för mest är modern dans.

I min blogg kommer jag skriva om min vardag och allt det roliga och mindre spännande som händer i livet. Mycket kommer antagligen handla om just dans, men även mycket om musik som ju hör dansen till.

Har ni några frågor eller funderingar så är det bara att lämna en rad eller två! Hoppas vi hörs, hörni! ♥︎

Kul att ni kikade in!

På den här bloggen skriver jag, Johanna, om mitt liv och mina tankar. Som ni nog förstår av namnet på min blogg så är mina stora intressen modern dans och att fika.

Kaffe är livets nektar enligt mig och dansen är vad som gör livet lyckligt!

Jag hoppas ni kikar in igen!

Recent Comments