En ledig måndag!

lazy

Så underbart lyxigt att det är röd dag på en måndag, alltså! Det är ju klart Sveriges nationaldag, men hur firar man det egentligen? Det är ju inte direkt som i Norge under 17 maj, de är helt tokiga i den dagen, alltså! Jag väljer att se den här dagen som Sveriges sätt att ge mig tid till vila och mys, och det är precis vad jag ska göra. Var ute på en morgonpromenad i morse, men efter det så är planen inte att göra många knop idag. En vilodag helt enkelt, på ett så slött sätt som möjligt! Haha!

Grattis Sverige och grattis oss som får vara lediga en måndag!

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kul att ni kikade in!

På den här bloggen skriver jag, Johanna, om mitt liv och mina tankar. Som ni nog förstår av namnet på min blogg så är mina stora intressen modern dans och att fika.

Kaffe är livets nektar enligt mig och dansen är vad som gör livet lyckligt!

Jag hoppas ni kikar in igen!

Recent Comments