En ledig morgon!

Hej alla vänner!

Hur mår ni en dag som denna? I morgon är det fredag, hörni! Det om något borde ju få alla att bli lite gladare än på en tisdag exempelvis! Haha! Idag har jag haft en ledig morgon och det behövdes verkligen då jag var tvungen att fixa några ärenden. Varav ett var att gå och hämta ut ett paket med grejer jag beställt. Jag beställde nämligen nya kläder till jobbet, bland annat de här:

byx

Jag kände verkligen att det var dags att uppdatera garderoben lite eftersom det ju faktiskt sliter på träningskläder att dansa på fulltid. Så nu har jag två nya byxor, tre nya tröjor och två nya sport-BH:ar. Så nu är jag redo för ännu ett år, förhoppningsvis!

Vad gör ni idag, kära ni?

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kul att ni kikade in!

På den här bloggen skriver jag, Johanna, om mitt liv och mina tankar. Som ni nog förstår av namnet på min blogg så är mina stora intressen modern dans och att fika.

Kaffe är livets nektar enligt mig och dansen är vad som gör livet lyckligt!

Jag hoppas ni kikar in igen!

Recent Comments