En morgon i sin egen klass.

Hej allesammans!

Fy vilken jobbig morgon detta blev idag, alltså! Det första som händer är att jag försov mig något så jag får strunta i duschen och fokusera på att äta frukost istället. Jag kan ju alltid duscha på jobbet, så att säga. Men när jag ska göra kaffet så inser jag att det faktiskt är stopp i avloppet. De senaste dagarna har jag haft problem i köket, men har försökt med propplösars och kokande vatten och tänkt att det löst sig. Men icke, nu vart det verkligen helstopp. Så då fick jag strunta i frukosten också och börja ringa runt till någon som kan komma hit och spola. Nu sitter jag på jobbet och allt har löst sig hemma, men jag är dödshungrig och svettig så min första lektion blir inte den härligaste, tror jag. Hoppas det inte kommer supermånga.. 

Hoppas ni har en bättre start på dagen, allihop! Hoppas det vänder för mig nu efter första lektionen då jag har tid för både dusch och mat.

såhär känner jag mig idag..
såhär känner jag mig idag..

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kul att ni kikade in!

På den här bloggen skriver jag, Johanna, om mitt liv och mina tankar. Som ni nog förstår av namnet på min blogg så är mina stora intressen modern dans och att fika.

Kaffe är livets nektar enligt mig och dansen är vad som gör livet lyckligt!

Jag hoppas ni kikar in igen!

Recent Comments