Fira bästa mamma!

mam

Idag firar vi våra mammor och jag tror faktiskt att jag har den allra bästa! Hon har alltid fått mig att sikta mot stjärnorna och fått mig att tro att allting är möjligt. Det är ju helt klart tack vare henne som jag gör det jag gör idag, att jag faktiskt vågade tro på mig själv och min dans. Hoppas att blommorna har kommit fram till henne nu, valde liljor som är hennes favoriter. I kväll ska jag bege mig hem till henne och äta middag sen sover jag nog över där också eftersom min första lektion imorgon inte är förens vid lunch. Glöm inte bort era mammor idag, vänner, de förtjänar hela världen! ♥︎

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kul att ni kikade in!

På den här bloggen skriver jag, Johanna, om mitt liv och mina tankar. Som ni nog förstår av namnet på min blogg så är mina stora intressen modern dans och att fika.

Kaffe är livets nektar enligt mig och dansen är vad som gör livet lyckligt!

Jag hoppas ni kikar in igen!

Recent Comments