God morgon vardag!

prom

Hej allihop!

Har ni fått en bra start på denna dagen? Det har definitivt jag fått! Jobbet är igång denna veckan igen och jag har verkligen kommit igång med mina nya rutiner på bästa sätt. Nu gäller det bara att hålla igång dem. Jag startar dagen med att gå upp, dricka två stora glas vatten och sen går jag ut och antingen går en rask promenad eller springer en runda. Hem igen och äta frukost, duscha och sen gå till jobbet. Jag mår så himla bra av att röra på mig på morgonen, så jag önskar verkligen att det håller i sig även när det blir kallare utomhus. Har ni några nya bra rutiner för hösten?

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kul att ni kikade in!

På den här bloggen skriver jag, Johanna, om mitt liv och mina tankar. Som ni nog förstår av namnet på min blogg så är mina stora intressen modern dans och att fika.

Kaffe är livets nektar enligt mig och dansen är vad som gör livet lyckligt!

Jag hoppas ni kikar in igen!

Recent Comments