Midsommarafton i morgon!

Hej alla underbaringar!

Hur mår ni idag? Jag mår faktiskt riktigt bra! Det är ju alltid svårt att klaga på någonting när man har kort vecka. I morgon är det ju midsommarafton och det ska bli riktigt mysigt, hoppas bara på att vi får lika bra väder som de säger idag. Midsommar är väl den dagen som verkligen aldrig blir vad man tänkt sig, haha! Men så länge det inte regnar konstant hela dagen så ska nog det mesta gå! Jag är bjuden till en hel dag med skoj med några vänner. Jag tror dock att vi skulle vara närmare en halv stad på just detta eventet, men det blir nog roligt ändå. Vad ska ni göra i morgon? Galen fest eller mysig familjestund?

mid

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kul att ni kikade in!

På den här bloggen skriver jag, Johanna, om mitt liv och mina tankar. Som ni nog förstår av namnet på min blogg så är mina stora intressen modern dans och att fika.

Kaffe är livets nektar enligt mig och dansen är vad som gör livet lyckligt!

Jag hoppas ni kikar in igen!

Recent Comments