Pollenpåverkad!

Hej allihop!

Vilken otroligt trött morgon jag har haft idag, alltså! Känns som jag påverkas av pollen även fast jag egentligen inte är en allergiker. Men när det är så höga halter som det har varit på senaste så påverkas nästan alla, så är det ju bara. Men jag hoppas att det släpper snart så jag faktiskt inte känner mig överkörd varje morgon jag vaknar. Puh! Hur har ni det?

björk

På tal om något helt annat så ska jag i morgon gå ut och ta ett glas vin med Ylva. Hon ska nämligen flytta i juli, så man får försöka passa på att ses så mycket det bara går innan hon flyttar. Tydligen skulle hon ha ett möte med en fastighetsmäklare Huddinge efter hon slutat jobba, så vi skulle inte ses förens vid åtta. Det är ju inte jättelångt bort hon ska flytta, men hon ska ju sluta på jobbet, så det känns lite tråkigt. Hon och jag har ju jobbat ihop sedan hur många år som helst tillbaka så det kommer verkligen märkas att hon försvinner .. Men men, det är inte förens i juli så inte ska man vara ledsen för det i förväg! 

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kul att ni kikade in!

På den här bloggen skriver jag, Johanna, om mitt liv och mina tankar. Som ni nog förstår av namnet på min blogg så är mina stora intressen modern dans och att fika.

Kaffe är livets nektar enligt mig och dansen är vad som gör livet lyckligt!

Jag hoppas ni kikar in igen!

Recent Comments