Roligt med Bollywood-dans

Jag har testat på Bollywood-dans och det var verkligen jätteroligt. Jag har velat testa det länge men det har inte blivit av eftersom det blir så att jag alltid går till samma dansstudio. Där jag går erbjuder de inte Bollywood-dans men jag hoppas att det hittar en instruktör för det var som sagt väldigt roligt. Min syster bestämde sig för att köpa hus på en annan ort och hon gillar också att dansa. Förra veckan var jag och hälsade på henne för första gången och då besökte vi den lokala dansstudion som kunde erbjuda kurser. Bollywood-dans har slagit igenom i hela världen men vid närmare eftertanke är det kanske inte så konstigt med tanke på att den har influenser från flera olika kulturer. Det känns som det är en traditionell indisk dans med tusenårig historia men det finns influenser från både jazz och modern västerländsk dans. Självklart finns det även traditionella influenser som exempelvis kathak.

Film från Bollywood

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kul att ni kikade in!

På den här bloggen skriver jag, Johanna, om mitt liv och mina tankar. Som ni nog förstår av namnet på min blogg så är mina stora intressen modern dans och att fika.

Kaffe är livets nektar enligt mig och dansen är vad som gör livet lyckligt!

Jag hoppas ni kikar in igen!

Recent Comments