Sista dagen av maj!

godd

Tänk att det redan är sista dagen av maj, alltså! På ett sätt så är det ju lite ledsamt, eftersom maj är en av de bästa månaderna på året, eller i alla fall den vackraste. Alla träd blommar och grönskan verkligen frodas. Men å andra sidan så har jag haft det riktigt tufft med björkpollen i år, så på så vis så tycker jag det är riktigt härligt att den värsta tiden är över. Puh! Har verkligen mått riktigt dåligt, snuvig, matt och rinnande ögon. Konstant. Men nu börjar man se ljuset i tunneln igen, för björken slutar ju nu i början av juni. Tack och lov! Har ni också känt av den?

I skrivande stund sitter jag och väntar på att pappa ska komma och hämta upp mig för att åka och kolla efter mercedes delar till bilen. Jag tänkte att jag lika gärna kunde hänga med och kanske kunna kolla lite inne på rusta och biltema till balkongen hemma. Känner aldrig att det är lönt att åka ut dit själv, så när jag har sällskap så tar jag chansen. Måste verkligen köpa ett parasoll eftersom min balkong är helt i lä och i västläge. Det blir minst sagt varmt. Haha! Men dumt att klaga! Vad gör ni idag? 

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kul att ni kikade in!

På den här bloggen skriver jag, Johanna, om mitt liv och mina tankar. Som ni nog förstår av namnet på min blogg så är mina stora intressen modern dans och att fika.

Kaffe är livets nektar enligt mig och dansen är vad som gör livet lyckligt!

Jag hoppas ni kikar in igen!

Recent Comments