Snart jobb igen!

God morgon vänner!

Har ni börjat jobba efter semestern ännu? Jag är inne på min sista vecka nu, känns bitterljuvt som alltid! Samtidigt som jag ju njuter för fulla av ledigheten så saknar jag faktiskt jobbet nu. Det är ju skönt att det är så, många känner ju att livet tar slut efter semestern. Men det är ju inte långt kvar tills nita ledighet, så egentligen är det dumt att klaga. Jag ser riktigt mycket fram emot att komma tillbaka och få köra mina klasser igen. Se om de har utvecklats något med vikarien som de haft under min ledighet. Det blir spännande. På måndag börjar jag, så i helgen ska jag verkligen ta tillvara på att det är sista lediga dagarna. Jag tror vi eventuellt skulle åka på någon spontan roadtrip på fredag. Det blir jag, Alice och Isabelle som sätter oss i bilen och ser vart  vi hannar! Det är ju något av det bästa som finns, att bara se vart man hamnar. Vad gör ni i helgen?

girl

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kul att ni kikade in!

På den här bloggen skriver jag, Johanna, om mitt liv och mina tankar. Som ni nog förstår av namnet på min blogg så är mina stora intressen modern dans och att fika.

Kaffe är livets nektar enligt mig och dansen är vad som gör livet lyckligt!

Jag hoppas ni kikar in igen!

Recent Comments