Snart kommer hösten!

Hej alla vänner!

Tänk att det snart är september, alltså! Känns helt overkligt att det går så himla snabbt. Men samtidigt så är jag ju så himla redo för att hösten ska komma på riktigt så jag får fokusera fullständigt på jobb och allt annat som hör hösten till. Jag vill ha mörka kvällar med tända ljus och krispig morgonluft när man är ute och springer. Längtar faktiskt jättemycket tills hösten när jag tänker efter. Men fortfarande helt galet hur snabbt augusti faktiskt gått, men det är väl för att man har börjat jobba på riktigt igen. Dagarna bara rinner ihop i varandra och jag har liksom inte gjort så mycket annat än att ha jobbat och planerat. Hur mår ni?

autu

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kul att ni kikade in!

På den här bloggen skriver jag, Johanna, om mitt liv och mina tankar. Som ni nog förstår av namnet på min blogg så är mina stora intressen modern dans och att fika.

Kaffe är livets nektar enligt mig och dansen är vad som gör livet lyckligt!

Jag hoppas ni kikar in igen!

Recent Comments