Söndagar när de är som bäst!

kaffe

Godmorgon peeps!

Hur står det till med er? Med mig är det hur bra som helst, lite trött. Men det är ju trots allt söndagsmorgon och jag är uppe med tuppen, så det är jag nog inte ensam om för er som läser just nu. Jag sitter just nu på kafét i mitt hus och försöker planer upp veckan lite. Det är lite av en tradition för mig, att sitta här nere på söndagsmorgonen tillsammans med det lilla sällskapet som också sitter här såhär tidigt. Jag måste nämligen kasta om mina lektioner lite i morgon då jag ska få en ny bromstrumma till Volvon installerad på morgonen, så jag måste boka om de två lektionerna jag har på morgonen. Det är inte det lättaste, vill jag lova. Men jag ska försöka hitta antingen en ersättare för mig eller luckor på tisdag och onsdags som jag kan skjuta lektionerna till. Sen om någon timme så ska nog Ida komma hit för frukost och mys, sen blir det nog en promenad. Det är ju himla härligt väder, i alla fall än så länge! Hur ser er söndag ut? Har ni också lite sol idag? 

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kul att ni kikade in!

På den här bloggen skriver jag, Johanna, om mitt liv och mina tankar. Som ni nog förstår av namnet på min blogg så är mina stora intressen modern dans och att fika.

Kaffe är livets nektar enligt mig och dansen är vad som gör livet lyckligt!

Jag hoppas ni kikar in igen!

Recent Comments