Spara eller slösa

Som danslärare har jag en hyfsad lön men att få ihop pengar till att köpa en lägenhet i mitt drömområde Gamla stan är svårt. Jag läste på Facebook om ett företag som ger rådgivning inom ekonomi och investeringar. Kanske mina besparingar skulle kunna öka snabbare genom att jag investerade i något? Jag ger inte upp drömmen och en dag ska jag bo i Gamla stan. Jag vill dock inte välja mellan att spara och slösa utan jag vill ha båda delarna. Att leva livet är mitt motto och jag vill inte bara spara och gneta. Just nu har jag till exempel en dröm om att åka till Uganda för att besöka småskaliga kaffeodlare och se hur de lever. Det kanske låter som ett udda resmål men här kan man också besöka enorma nationalparker med magnifik natur och möjlighet att se bergsgorillor.

Två bergsgorillor i Uganda

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kul att ni kikade in!

På den här bloggen skriver jag, Johanna, om mitt liv och mina tankar. Som ni nog förstår av namnet på min blogg så är mina stora intressen modern dans och att fika.

Kaffe är livets nektar enligt mig och dansen är vad som gör livet lyckligt!

Jag hoppas ni kikar in igen!

Recent Comments