Städsug idag!

Hej alla raringar!

Idag är en sån dag som jag önskar att jag kunde göra något annat än att jobba. Haha, det låter ju helt galet att det kommer från mig. Jag som älskar mitt jobb. Men vissa dagar så känner jag mig så inspirerad att exempelvis möblera om hemma, eller i minsta fall storstäda. När jag får de sugen så vet jag att jag inte kommer ha lust på ett tag till, så egentligen önskar jag att jag kunde stanna hemma och rensa garderoben, liksom. Men istället får jag utrycka min kreativitet i dansen och träffa alla härliga elever.

life

Efter jobbet idag får jag inte heller gå hem och fixa eftersom jag ska hem till syrran och äta middag. Kanske kan jag rensa i hennes garderob eller torka ur hennes köksskåp? Det tro jag dock inte behövs, så städgalen som hon är. De har nämligen bestämt sig för att köpa en ny bil och hon ville ha lite smakråd ikväll. Jag tycker det är helt galet att de ska ha två bilar, men samtidigt så förstår jag ju att det kan behövas när man har familj. Dessutom hade de tydligen fått en bra deal på lånet, så det var svårt att se något negativt med det. Det är ju smart det där, låna bara det du behöver och sen betala tillbaka det i en bra takt med lite ränta. Kanske ska jag också löpa en ny andra bil? Haha! För att titta på, mest, men ändå. 

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kul att ni kikade in!

På den här bloggen skriver jag, Johanna, om mitt liv och mina tankar. Som ni nog förstår av namnet på min blogg så är mina stora intressen modern dans och att fika.

Kaffe är livets nektar enligt mig och dansen är vad som gör livet lyckligt!

Jag hoppas ni kikar in igen!

Recent Comments