Stockholmsjul 2016

Nu är det inte länge kvar innan Stockholmsjul 2016 invigs. Stockholm är så mysigt vid jul och den 19 November tänds julbelysningen. Även älgarna som snabbt blivit en klassiker.

Stockholm är verkligen en fin stad men vid jultider är Gamla stan min absoluta favorit. Min dröm är verkligen att få en fin vindsvåning i Gamla stan. Eller helt ärligt behöver det inte vara en vindvåning utan jag nöjer mig med en lägenhet 😉 Jag brukar spana in HusmanHagberg på nätet. De har många fina lägenheter i Gamla stan och runt om i Stockholm.
gggugugugu

Fast innan jag hittar ( läs får råd) min drömlägenhet får jag helt enkelt besöka gamla stan och någon av alla de mysiga caféer som finns där. Det är väldigt mysigt att strosa runt där på vintern och slinka in på en fika. Gärna en kopp varm choklad med grädde. Under jul är det även en fin julmarknad i Gamla stan.

Ska ni besöka Stockholmsjul i år och vilken är eran favoritstadsdel i Stockholm under vintern?

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kul att ni kikade in!

På den här bloggen skriver jag, Johanna, om mitt liv och mina tankar. Som ni nog förstår av namnet på min blogg så är mina stora intressen modern dans och att fika.

Kaffe är livets nektar enligt mig och dansen är vad som gör livet lyckligt!

Jag hoppas ni kikar in igen!

Recent Comments