Tidig julklapp till mig själv

Jag älskar kaffe som ni har förstått om ni följt min blogg ett tag. Idag slog jag till och köpte en tidigt julklapp till mig själv. Det finns inget bättre än att shoppa julklappar än åt mig själv. Av någon konstig andledning blir jag alltid nöjd med mina egna julklappar 😉 Jag har spanat ett tag på en lyxbryggare från Elextrolux men tycket att den varit lite dyr. Fast nu hittade jag en ny kaffebryggare på extrapris så jag kunde inte låta bli att handla den. Det är stor skillnad mellan olika kaffebryggare och du kan inte räkna med att få lika gott kaffe i en billig variant som de mer påkostade. Dricker ni mycket kaffe är det väl spenderade slantar att lägga ut några kronor extra.
jjjjaa
Jag köpte Expressionist Kaffebryggare från Electrolux. Dels för jag hört bra om den men även för att jag tycker att den är ovanligt snygg för att vara en kaffebryggare. Själva kannan fungerar som en termos och är av rostfritt stål. Perfekt för en kaffetok som mig. Bara att brygga en kanna så håller det sig varmt länge och sedan kan den stå framme på bordet eftersom designen är ljuvlig.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kul att ni kikade in!

På den här bloggen skriver jag, Johanna, om mitt liv och mina tankar. Som ni nog förstår av namnet på min blogg så är mina stora intressen modern dans och att fika.

Kaffe är livets nektar enligt mig och dansen är vad som gör livet lyckligt!

Jag hoppas ni kikar in igen!

Recent Comments