Träningsvärk och middagsplaner!

Hej allihop!

Puh, idag tog jag i hårt på träningen alltså. Känner det i hela benen.. Hoppas bara jag inte har för mycket träningsvärk i morgon när jag ska hålla i salsalektioner. Salsa och träningsvärk är inte direkt bästa vänner, vill jag bestämt tala om. Får nog massera lite i kväll och lägga på oljor och annat. Dåligt planerat, Johanna!! Dåligt! Haha!

trä

I vilket fall som helst så ska Emma komma förbi ikväll på middag, och det ska bli så himla mysigt. Känns som det var evigheter sedan vi sågs sist så jag ser fram emot en lång kväll med en massa prat. Hon ringde igår och hörde med mig om jag visste någon bra verkstad och något ställe där hon kunde handla lite bilddelar. Jag sa åt henne att kolla på samma ställe som jag beställde till min volvo, för jag hade för mig att jag såg saab reservdelar där också. Hon ringde inte igen, så jag antar att det fanns. Haha! Till middag tänkte jag göra tacopaj, för att det är så otroligt gott ju!! Hur mår ni, mina trofasta läsare? 

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kul att ni kikade in!

På den här bloggen skriver jag, Johanna, om mitt liv och mina tankar. Som ni nog förstår av namnet på min blogg så är mina stora intressen modern dans och att fika.

Kaffe är livets nektar enligt mig och dansen är vad som gör livet lyckligt!

Jag hoppas ni kikar in igen!

Recent Comments