Tre bra dansfilmer

Det är konstiga tider vi lever i och jag saknar verkligen att kunna gå ut och njuta av livet. Ni vet det där lilla som att sitta på ett café utan att vara rädd att drabbas av corona. Jag håller mig mest hemma och handlar allt från mat och kläder till smink och snus online. Jag misstänker att jag inte är den enda som tillbringar i stort sett varje kväll hemma framför TV:n så därför tänkte jag skriva om tre riktigt bra dansfilmer som är ett måste. På första plats är inte bara världens bästa dansfilm utan det är världens bästa film som jag sett förmodligen 50 gånger och det är Dirty Dancing. Jag tror faktiskt inte att den behöver en närmare presentation men har ni inte sett den gör det bums! Den andra filmen jag rekommenderar är Black Swan som är en psykologisk thriller som kom 2010. Black Swan vann på Oscarsgalan och filmen utspelar sig på balettscenen där de ska sätta upp klassikern Svansjön. Sista tipset är en 80-tals film som heter Flashdance där vi får följa svetsaren Alex Owens som på nätterna dansar i en bar.

Ballerina dansar i Svansjön

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kul att ni kikade in!

På den här bloggen skriver jag, Johanna, om mitt liv och mina tankar. Som ni nog förstår av namnet på min blogg så är mina stora intressen modern dans och att fika.

Kaffe är livets nektar enligt mig och dansen är vad som gör livet lyckligt!

Jag hoppas ni kikar in igen!

Recent Comments